Varausehdot

MAKSUT
Tehtyään varauksen asiakas saa vahvistuksen huoneistokuvauksineen sekä pankkitiedot ja –viitteet maksua varten.
Varaus on sitova, kun varausmaksu on suoritettu eräpäivään mennessä.  

PERUUTUKSET
Peruutus on AINA ilmoitettava Lapin Kutsulle joko puhelimitse tai kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut yhtiöön.
Mikäli asiakas peruu varauksensa aikaisemmin kuin 30 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätämme toimistokuluina 35 euroa ja varausmaksun. Myöhemmästä peruutuksesta veloitamme koko majoitusmaksun. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, on asiakas oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta 40 % suuruista ennakkomaksua ja 35 euron peruutusmaksua. Peruutus on tehtävä välittömästi. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen majoituksen alkua tai sen aikana, maksuja ei palauteta. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys yhtiöön 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen varausajan alkua. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.   

HUONEISTOHOTELLIN OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi hotelli  perua varauksen. Tällöin yhtiö  pyrkii tarjoamaan vastaavanlaisen majoituksen – ellei tämä sovi asiakkaalle, asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. 

LOMAKOHDE
Huoneisto on asiakkaan käytössä heti, kun se on siivottu. Liiallisen odottamisen välttämiseksi ilmoittakaa vastaanottoon arvioitu saapumisaikanne. Huoneiston luovutus on lähtöpäivänä 12.00, jolloin avaimet palautetaan vastaanottoon. Huoneiston hintaan sisältyy takkapuut ja 2 rullaa WC-paperia. Liinavaatteet voi varata vastaanotosta, jolloin ne toimitetaan valmiiksi huoneistoon, tai tuoda omat mukana. Lomahuoneiston loppusiivouksesta huolehtii huoneistohotelli kuitenkin asiakkaan on tiskattava käyttämänsä astiat ja vietävä roskat ulkona olevaan roska-astiaan.  

VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon Lapin Kutsu Oy:lle.  

MUUT
Teltan tai asuntovaunun käyttö alueella ilmanhuoneistohotellin lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuontiin majoituskohteeseen on saatava lupa. Tupakointi huoneistoissa on kielletty. 

HUOMAUTUKSET
Kaikki lomakohteen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan hotellin vastaanottoon. Mikäli toimistomme on suljettu (esim. illat), asiasta on soitettava suoraan puhelinvastaajan antamaan päivystysnumeroomme.